Digital-scrapbooking.nl

Laat je creativiteit de vrije loop...

Heb jij iets zelf gemaakt en wil je de delen met de andere forumgebruikers? Dan kan je ze hier laten zien.
Gebruikersavatar
By nadauh
#18240
Haha, voorlopig komt zo'n actie niet meer. Wie weet over een jaar of twee ofzo.

Het gaat meer om een soort knipkaart, dat als je zoveel kitjes hebt gekocht je een gratis kit krijgt. Zoals ze bij de baker bart ook hebben. Bij 10 belegde broodjes krijg je 1 broodje gratis.
Gebruikersavatar
By mayooo
#18326
Oh ik heb dat kitje van sarah wel omdat ik ook meegewerkt had. Maar heb inderdaad niks meegekregen dat er iets gebeurd is waardoor hij eruit is? Maar had het iets met britt-ish te maken dan vanwege jullie reacties bij haar call?

Leuk die knipkaart. Ik heb het wel eens bij andere designers gezien. Moet wel eerlijk zeggen dat ik er zelf nooit aan denk om dat te sparen haha.
Gebruikersavatar
By nadauh
#18447
Mijn moeite is altijd dat ik veel met korting koop en niks voor de volle prijs. Dan is het lastiger om aan die 5$ te komen. Ik ben van plan om ze 4$ te maken en nog een paar van 2$ ofzo. Zo heb je precies de prijs van een nieuwe release enz. Ben er nog niet aan begonnen. Ben niet helemaal lekker en zo loom dat ik op het moment weinig puff heb om ook maar iets te doen.

Vandaag heb ik een nieuwe templatepack.

Afbeelding
http://scrappilyme.weebly.com/templates.html

Zoals altijd 20% korting tot volgende week.
Gebruikersavatar
By nadauh
#18939
Geen nieuwe release deze week maar wel wat nieuws! Ik heb een reward systeem voor mijn klanten! Voor elke $30 die je bij mij besteed krijg je een gratis kitje! Hier is de kaart waar mee je kan sparen:

Afbeelding

En hier wat meer info over hoe het precies werkt: http://scrappilyme-nadauh.blogspot.nl/2 ... e-kit.html

Verder nieuws is dat ik tegenwoordig ook op Pinterest te vinden ben. Hier een link naar de board met al mijn designs: http://pinterest.com/scrappilyme/scrappily-me-designs/ en de link naar de board met layouts van mijn ct: http://pinterest.com/scrappilyme/scrapp ... spiration/
Gebruikersavatar
By nadauh
#19030
Haha Marieke, ik had geen zin om heel het verhaal in het Nederlands te vertalen.

Ik ben precies hetzelfde hoor. Dan vergeet ik het weer en een paar maanden later denk ik er weer eens aan. Chelle en SuzyQ hebben inderdaad ook zo'n systeem (waarom het wiel opnieuw uitvinden). Wat ik wel heb veranderd zijn de prijzen. Bij hun moet je geloof ik $100 uitgeven en dan ook nog veel met $10 tegelijk. Dat red ik gewooon bijna niet en dat werkt demotiverend bij mij. Daarom heb ook gekozen voor $30 en dan met prijzen die het met de new release sale zijn. Ik heb al aardig wat positieve reacties gehad, dus dat is wel leuk!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]